Palvelut

Suomalainen Lehtipaino Oy:n laajasta kumppaniverkostosta löytyvät kattavat palvelut painotyön jokaiselle osa-alueelle.

Nykyaikainen lehtipaino tarjoaa koko palvelupaketin sanomalehden suunnittelusta ja sivunvalmistuksesta valmiiksi painotuotteeksi sekä toimittaa valmiit tuotteet asiakkaan haluamalla tavalla vastaanottajan postilaatikkoon saakka. Tabloid- ja broadsheet-formaattien lisäksi Kajaanissa painetaan erilaisia suoramainonta- ja mainospainotuotteita.

Lehteä suunnitellessasi ota yhteyttä myyntipäällikkö Risto Hämäläiseen, puh. +358 44 779 5235, risto.hamalainen@slpmedia.fi.

Painotuotteet

Suomalainen Lehtipainon nykyaikaisella painokoneella voidaan valmistaa täysin nelivärinen 56-sivuinen tabloid tai 28-sivuinen broadsheet-lehti.

Tabloidin mitat: 280×400 mm
Vähimmäismarginaalit:
Ylämarginaali 10 mm
Alamarginaali 14 mm
Sisämarginaali 6,5 mm
Ulkomarginaali 13,5 mm

Broadsheetin mitat: 400×560 mm
Vähimmäismarginaalit:
Ylämarginaali 15 mm
Alamarginaalit 15 mm
Sisämarginaali 10 mm
Ulkomarginaali 10 mm

Jälkikäsittely

Suomalainen Lehtipaino Oy:n taittolaite on varustettu nitojalla, joka mahdollistaa nidottujen liitelehtien painamisen nidottuun päätuotteeseen. Myös muualta tulleita painotuotteita voidaan liitteistää. Suomalaisesta Lehtipainosta saat halutessasi myös inkjet-osoitteistuksen, niputuksen ja postitaitteet.

Sivu- ja ilmoitusvalmistus

Suomalaisen Lehtipainon kautta saa myös perinteiset sanomalehti-ilmoitukset sekä erilaiset bannerit internetiin ja mobiilipalveluihin. Palveluvalikoimaan kuuluu myös asiakaslehtien sivuvalmistus tilaajan toimittamasta aineistosta julkaisukuntoon ja valmiin lehden painaminen sekä selattavan näköislehden valmistaminen tästä aineistosta nettiä ja lukulaitteita varten.

Suomalainen Lehtipaino valmistaa muun muassa seurojen ja yhdistysten lehtiä ja kausijulkaisuja, yhteisöjen tiedotuslehtiä, erilaisia käsiohjelmia ja esitteitä sekä edullisia liitelehtiä.

Mainostoimistopalvelut

SLP Media Oy –konserniin kuuluva Kaista Design www.kaistadesign.fi pystyy tarjoamaan vuosien kokemusta ja uutta kainuulaista näkökulmaa monipuolisia mainostoimistopalveluja etsiville. Kaista Design tarjoaa toimivaa markkinointiviestintää digiin, printtiin ja someen rennosti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti – markkinoinnin suunnittelusta aina viestin toteutukseen ja jalkautukseen.

Jakelu

Suomalainen Lehtipaino Oy tarjoaa painopalveluiden lisäksi erilaisia jakelu- ja logistiikkapalveluja monenlaisiin tarpeisiin. Yhteistyökumppaneina jakeluasioissa toimivat muun muassa SLP Jakelu Oy, Posti ja Suomen Suoramainonta Oy.

Etsi sivuilta